Mit kell tudni a 3BDE beszerelésről, beüzemeléséről?

Ön is elvégezheti a beszerelést, beüzemelést. Cukrász barátunk agy akkus csavarozóval  21 perc alatt hibátlanul beüzemelte az egységcsomagban megkapott 3BDE készüléket.

A csatolt leírás minden munkaműveletet kellő részletességgel ismertet, hogy Ön speciális szakismeretek nélkül is könnyen beszerelhesse a 3BDE készüléket.

  Rendelje meg most járműveihez, munkagépeihez a 3BDE készüléket.

 A megrendelő lap kitőltése előtt végezze el az alábbi felmérést.

 1. Az alábbi vázlat szerint határozza meg a 3BDE egység beépítési helyét. Vegye figyelembe, hogy az nem lehet fém dobozban elzárt helyen és körülötte, fölötte min 30-40 cm szabad hely legyen. Az akkumulátor és a beszerelési pont közötti szükséges vezetékhosszt úgy határozza meg, hogy a vezeték ne legyen feszes vagy túl laza.(Ügyeljen a megfelelő méret meghatározására mert +/- 10 cm eltéréssel készre szerelt vezeték köteget szállítunk Önnek)

  2. Határozza meg a készülékbeépítési helyre vonatkozóan a tartály magasságát. Ez a milliméterben megadott méret lesz a szállított eszköz hosszúsága. A beszerelés után az üzemanyagtartály alja és a mérőegység alsó pontja között 17 mm távolság adódik.

  Fontos: ne érhessen a beépítendő eszköz fém tárgyhoz (hullámtörő, csővezeték, stb.)

   

   

  3. Töltse ki a "Megrendelés" űrlapot és küldje el a megadott címre. Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel kapcsolatot a mielőbbi szállítás egyeztetése érdekében

 

 

Szívesen segítünk! Hívjon bennünket! 

Vissza az előző lapra!